PBS

 • All Post
 • Business Story
 • Ποιοι είμαστε
  •   Back
  • Ευχές
  • Έργα
Πασχαλινές ευχές από την enateam!

27 Απριλίου 2022|

Πασχαλινές ευχές από την enateam!

H οικογένεια της enateam σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση! H enateam γιορτάζει με τους δικούς της ανθρώπους και σας ενημέρωνει ότι τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά από τη Μ. Παρασκευή 22 Απριλίου μέχρι και την Δευτέρα 25 Απριλίου.  Θα είμαστε ξανά κοντά σας τη Τρίτη 26 Απριλίου.

Δημοφιλή

 • All Post
 • Business Story
 • Ποιοι είμαστε
  •   Back
  • Ευχές
  • ΈργαHellenic Medical Supplies – masks.gr: Business Story #4

4 Απριλίου 2022|

Hellenic Medical Supplies - masks.gr: Business Story #4

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε τη νέα ιστορία της στήλης Business Stories.Η στήλη Business Stories παρουσιάζει από «μέσα» τις ιστορίες επιτυχίας των ανθρώπων που εμπιστεύθηκαν και συνεργάστηκαν με την εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, αξιοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις χρηματοδοτικές δράσεις στις οποίες εντάχθηκαν και με τις ικανότητες, το ταλέντο και τη θέληση τους, κάνουν το επιχειρηματικό όραμά τους πραγματικότητα. Οι άνθρωποι της εταιρείας ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης θα στέκονται πάντα υποστηρικτές σε κάθε προσπάθεια υλοποίησης των αναπτυξιακών στόχων των πελατών της.Η τέταρτη Business Story αφορά μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια που συνέβαλε στην αυτοδυναμία της ελληνικής αγοράς σε ιατροτεχνολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Φυσικά αναφερόμαστε στις ξεχωριστές masks.gr που παράγονται στην Ξάνθη!


Τα τελευταία δύο χρόνια η χειρουργική μάσκα μιας χρήσης έγινε απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητας μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid 19. Και παρότι όλοι μας δηλώνουμε κουρασμένοι από την εκτεταμένη χρήση της, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι χάρη σε αυτήν μείναμε ασφαλείς και νιώσαμε προστατευμένοι από την πρωτόγνωρη απειλή όλο αυτό το διάστημα.  Σήμερα η διαθεσιμότητα των μασκών θεωρείται δεδομένη. Την ώρα της μεγάλης κρίσης όμως, το καλοκαίρι του 2020, και ενώ οι μάσκες αν και απαραίτητες, ήταν δυσεύρετες στις αγορές παγκοσμίως, πόσο περισσότερο στη χώρα μας, μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια ξεκίνησε στην Ξάνθη από τον Ηλία Χατζηεφραιμίδη και τους συνεργάτες του για να συμβάλει στην προσπάθεια αυτοδυναμίας της ελληνικής αγοράς σε ιατροτεχνολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. 

??????????

Η ιδέα

Η ιδέα για τη δημιουργία της Hellenic Medical Supplies, γεννήθηκε σχεδόν ταυτόχρονα με την εμφάνιση της νόσου στην Ελλάδα, στις αρχές του 2020. Οι επιχειρηματίες, όντας έμπειροι και καταξιωμένοι επαγγελματίες στον κλάδο του ιατρικού εξοπλισμού, των ιατρικών αναλώσιμων υλικών και των ορθοπαιδικών ειδών, αντιλήφθηκαν νωρίς την αναδυόμενη ανάγκη για χειρουργικές μάσκες και ξεκίνησαν να αναζητούν πώς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τη δική τους γραμμή παραγωγής.

Η συμβολή της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης 

Η εταιρεία ena, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της επενδυτικής αυτής προσπάθειας, αγκάλιασε από την πρώτη ημέρα το επιχειρηματικό εγχείρημα της Hellenic Medical Supplies και φρόντισε για την εύρεση της κατάλληλης πηγής χρηματοδότησης για την υποστήριξη του.  H ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης ανέλαβε την υποβολή και υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου για την ίδρυση της Hellenic Medical Supplies, στα πλαίσια της δράσης “Ενίσχυση για την ίδρυση επιχειρήσεων, κατά προτεραιότητα σε τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (Δράση 3α.4.2)” του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2014-2020.  Αναλυτικότερα, η Hellenic Medical Supplies με την καθοδήγηση της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, εξασφάλισε την ένταξη της στη παραπάνω δράση, με επιδότηση 70% για τις ακόλουθες δαπάνες:

 • Κατασκευή σύγχρονων γραφείων με υψηλά στάνταρ και ποιότητα υλικών
 • Εγκατάσταση τελευταίας τεχνολογίας Clean Room, κατασκευής καθαρού χώρου κατά ISO 8 για την παραγωγή μασκών
 • Προμήθεια μηχανών τελευταίας τεχνολογίας για την παραγωγή μασκών
 • Ανάπτυξη εξατομικευμένων συστημάτων ERP
 • Πιστοποίηση συστημάτων ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2015 και σύμφωνα με τον Κανονισμό (EU) 2017/745 για τον ΕΟΦ

Την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου ανέλαβε ο εξειδικευμένος σύμβουλος του Β’ γενή τομέα της ena Σύμβουλοι ανάπτυξης, Γιάννης Καλτσάς, με εμπειρία σε περισσότερα από 70 έργα στα πλαίσια των επιχειρησιακών προγραμμάτων: Ανταγωνιστικότητας Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ΕΠΑνΕΚ 14-20), Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (ΠΕΠ ΑΜΘ 14-20) και Αλιείας & Θάλασσας (ΕΠΑΛΘ-ΑΛΙΕΙΑΣ 14-20). 

 Η ena έφερε επίσης σε επαφή τους νέους επιχειρηματίες με καταξιωμένους επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων, οι οποίοι συνετέλεσαν από τη δική τους πλευρά στην επιτυχία του όλου εγχειρήματος. Πιο συγκεκριμένα, η Νανά Ζυγούρα, σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης, marketing & επικοινωνίας, ανέλαβε τη στρατηγική και το branding της Hellenic Medical Supplies, ενώ την υλοποίηση ανέλαβε το επιτυχημένο Graphic Design Studio, we are two, του Μπάμπη Περδικόπουλου και της Κατερίνας Κόττη!

Οι δυσκολίες

Σύμφωνα με τον Ντέμη Χατζηεφραιμίδη, συνοδοιπόρο και αδερφό του Ηλία, οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν δεν ήταν λίγες. Από τις πρώτες επικοινωνίες με μεγάλους προμηθευτές μηχανημάτων και πρώτων υλών στην Κίνα, τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από τον ΕΟΦ μέχρι τις συνεχείς αλλαγές στα μέτρα προστασίας που τους κάνουν να ανασχεδιάζουν συνέχεια τα επόμενα τους βήματα, η ενασχόληση με το συγκεκριμένο αντικείμενο μόνο απλή δεν αποδείχθηκε. Οι αρχικές ωστόσο καθυστερήσεις λόγω έλλειψης έμπειρων μηχανικών και της απαραίτητης τεχνογνωσίας, δυσκολιών στην παραγωγή, μη διαθεσιμότητας κατάλληλων χώρων για την εγκατάσταση της επιχείρησης στην Ξάνθη και οι καθυστερήσεις για την πιστοποίηση από τον ΕΟΦ αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά λόγω της σκληρής προσωπικής εργασίας αλλά και της συνεργασίας με αξιόλογους επαγγελματίες (συμβούλους). Πιο συγκεκριμένα, οι masks.gr, στοχεύοντας εξ αρχής στην ποιότητα έχουν πετύχει στη μέχρι τώρα πορεία τους, να εξασφαλίζουν διαρκώς υψηλότερες προδιαγραφές από τις απαιτούμενες στην ελληνική νομοθεσία.

Το σήμερα της Hellenic Medical Supplies

Η στόχευση των επιχειρηματιών της Hellenic Medical Supplies παραμένει η παροχή υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένων, branded προϊόντων. Η παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας ξεπερνά σήμερα τις 2.000.000 μάσκες/μήνα, με τη νέα μηχανή της επιχείρησης να παράγει περίπου 100 μάσκες το λεπτό και στόχος της είναι η διάθεση των προϊόντων της στην ελληνική και στις διεθνείς αγορές μέσω των δικτύων πώλησης ιατροτεχνολογικών και συναφών προϊόντων και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της www.masks.gr.  Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα δυναμικό δίκτυο συνεργασιών, που έχει καταφέρει να φέρει τις masks.gr από την Ξάνθη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! Συνεργάζεται σήμερα με φαρμακαποθήκες και χονδρέμπορους σε όλη την Ελλάδα για τη διάθεση των προϊόντων της σε φαρμακεία και σημεία λιανικής πώλησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης

Η επιχειρηματική δραστηριότητα λαμβάνει χώρα στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ξάνθη, μετά τη χορήγηση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων της σχετικής άδειας δυνατότητας παραγωγής ιατροτεχνολογικών προϊόντων. 

Η κατασκευή των μασκών πραγματοποιείται στον ειδικά διαμορφωμένο Χώρο Ελεγχόμενης Υψηλής Καθαρότητας | Clean Room Class D, ο οποίος σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και λειτουργεί με τρόπο ώστε να ελέγχεται η εισαγωγή, η παραγωγή και η παραμονή σωματιδίων σε αυτόν και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις προτύπων καθαρότητας και ελέγχων για την παραγωγή υψηλών ιατροτεχνολογικών προϊόντων (Ι/Π | MD).

Το προϊόν της επιχείρησης

Η εταιρεία Hellenic Medical Supplies παράγει αποκλειστικά χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης Τύπου IIR | Surgical disposable face masks Type IIR, οι οποίες συμμορφώνονται με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 14683:2019. Οι μάσκες Τύπου IIR BFE ≥98% φιλτράρουν τα βακτήρια σε ποσοστό ≥98%. Οι μάσκες της εταιρείας Hellenic Medical Supplies είναι τριών στρώσεων (υψηλής ποιότητας nonwoven fabrics και  meltblown filter), στη standard διάσταση για ενήλικες 17,2Χ9,4 εκ., είναι υποαλλεργικές, latex free, διαθέτουν μαλακά ελαστικά κορδόνια για εύκολη στήριξη στα αυτιά και εύκαμπτο πλαστικό έλασμα για άνετη στήριξη στη μύτη. 

 Προορίζονται κυρίως για χρήση από τους επαγγελματίες υγείας σε αίθουσες χειρουργείου ή άλλες ιατρικές εργασίες με παρόμοιες απαιτήσεις, αλλά και για χρήση από ασθενείς, άλλους επαγγελματίες ή πολίτες στη διάρκεια των επαγγελματικών δραστηριοτήτων και των κοινωνικών συναναστροφών τους για τη μείωση του κινδύνου εξάπλωσης λοιμώξεων, ιδιαίτερα σε καταστάσεις επιδημίας ή πανδημίας. Κάθε μάσκα της εταιρείας φέρει ανάγλυφο το σήμα γνησιότητας masks.gr, το οποίο επιπρόσθετα καθοδηγεί το χρήστη στη σωστή εφαρμογή της στο πρόσωπό του. Διατίθενται στην αγορά σε χάρτινη συσκευασία των 50 και 20 τεμαχίων, η οποία φέρει την ενδεδειγμένη σήμανση χρήσης και αποθήκευσής τους, σε επτά χρώματα: γαλάζιο, πράσινο, ροζ, μαύρο, μωβ, ροδί και γκρι. Παρόλου που η ζήτηση για μάσκες χειρουργικού τύπου στην ελληνική αγορά έχει μειωθεί, λόγω της εκτεταμένης χρήσης των μασκών FFP2, η εταιρεία καταφέρνει να διατηρεί το πελατολόγιο της και παραμένει σταθερή στην αρχή της για την παραγωγή προϊόντων, κατασκευασμένων σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας. 

Το αύριο της Hellenic Medical Supplies

H Hellenic Medical Supplies ήρθε για να μείνει στην ελληνική αγορά και στη μετά Covid εποχή.Επενδύοντας εξαρχής στην ποιότητα, η επιχείρηση παραμένει ενεργή, προσαρμοζόμενη στις εκάστοτε συνθήκες, προσφέροντας τα πιστοποιημένα προϊόντα της στο κοινό που συνεχίζει να χρειάζεται τη χειρουργική μάσκα για λόγους υγείας και υγιεινής στην καθημερινή ζωή και εργασία του.  Η εταιρεία έχει ήδη επενδύσει στην προσθήκη νέου υπερσύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, ο οποίος θα ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμικότητα της, καθώς ενώ το ευρύ καταναλωτικό κοινό “πετάει” τη μάσκα του, η ανάγκη για πιστοποιημένα, υψηλά ποιοτικά προϊόντα θα είναι πάντα “εδώ”. 

Δημοφιλή

 • All Post
 • Business Story
 • Ποιοι είμαστε
  •   Back
  • Ευχές
  • ΈργαΠρακτική Άσκηση enateam: Σεβιλάι Απτούλ Χαλήμ

25 Φεβρουαρίου 2022|

Πρακτική Άσκηση enateam: Σεβιλάι Απτούλ Χαλήμ


Στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι η δύναμη μας είναι οι άνθρωποι μας και η συνεχής ανάπτυξη της ομάδας μας. Για να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε στα πλαίσια της αποστολής και του οράματος μας, καλούμε φοιτητές και τελειόφοιτους από ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας να επιλέξουν την εταιρεία μας για την πρακτική τους άσκηση. 

Η διαδικασία αυτή είναι μια ευκαιρία για εκείνους να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, αλλά εμείς την αντιμετωπίζουμε και σαν μια επένδυση στο μέλλον για την ena, που έχει έτσι τη δυνατότητα να συναντήσει φρέσκα μυαλά και μελλοντικούς enateamers. Πολλά από τα μέλη της ομάδας μας άλλωστε, ξεκίνησαν την καριέρα τους στην ena ολοκληρώνοντας την πρακτική τους κοντά στα εξειδικευμένα στελέχη της enateam, ενώ δεκάδες ακόμη ταλαντούχοι νέοι εκπαιδεύτηκαν και έκαναν τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα προς μια επιτυχημένη καριέρα, μαζί μας. 

Συνεχίζοντας να βοηθάμε τους ανθρώπους της περιοχής μας να αναπτυχθούν, πριν 6 περίπου μήνες καλωσορίσαμε στην ομάδα μας, μία χαρισματική νέα συνεργάτη, τη Σεβιλάι, η οποία έφερε εις πέρας όλα τα project που της αναθέσαμε με χαμόγελο και αισιοδοξία και κατάφερε να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία την πρακτική της στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, κάνοντας έτσι πραγματικότητα μια υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό της πριν από κάποια χρόνια. 

Η πρώτη επαφή της Σεβιλάι με την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης έγινε πριν από περίπου 6 χρόνια, όταν ήταν ακόμη μαθήτρια. Στα πλαίσια ενός προγράμματος επιχειρηματικότητας, γνώρισε τον Σταύρο Αμοιρά, συνιδρυτή της εταιρείας και επισκέφτηκε τα γραφεία της. Εντυπωσιασμένη και ενθουσιασμένη από όσα είδε και άκουσε, δήλωσε φεύγοντας ότι μια μέρα θα επιστρέψει για να εργαστεί στην ena

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στη Λογιστική & Χρηματοοικονομική, στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και τηρώντας την υπόσχεση της, αιτήθηκε για μια θέση πρακτικής στην εταιρεία και έκανε το όνειρο της πραγματικότητα. 

Σεβιλάι: “Κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου στην ena, μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ με πολλά διαφορετικά αντικείμενα και απέκτησα σημαντικές γνώσεις για διαδικασίες που αφορούν δράσεις και υποχρεώσεις τόσο του Α’γενη όσο και του Β΄γενη τομέα. Με την απασχόληση μου στην εταιρεία έμαθα να επικοινωνώ με πλήθος από διαφορετικούς ανθρώπους και να διαχειρίζομαι ξεχωριστές καταστάσεις και αυτό με εξέλιξε τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Ιδανικά μια εταιρεία για την οποία θα ήθελα να εργάζομαι θα πρέπει να είναι συνεπής στο οικονομικό κομμάτι, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να προσφέρει πρακτικές εξέλιξης στους εργαζομένους της και να εμπνέει.

Επέλεξα την ena για την πρακτική μου γιατί θα μπορούσε να είναι το όνειρο του καθενός να εργαστεί εκεί, είναι ένα ευχάριστο και υγιές εργασιακό περιβάλλον.

Για το  μέλλον η Σεβιλάι κάνει πολλά όνειρα. Θα ήθελε να εργαστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία, όπου το πανεπιστήμιο της έχει ήδη αναπτύξει μια συνεργασία με αντίστοιχα ιδρύματα της χώρας και όπου η ίδια έχει αναπτύξει σχέσεις με καθηγητές και σπουδαστές. Επιπλέον, θα ήθελε να διευρύνει τις σπουδές της σε νέα αντικείμενα, αυτά της επικοινωνίας – ψυχολογίας – δημοσίων σχέσεων και μαρκετινγκ. 

Η ena θα είναι αρωγός κάθε προσπάθειας της και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συντελέσαμε ώστε  τα πρώτα βήματα της Σεβιλάι, στον επαγγελματικό στίβο να είναι σταθερά και αποφασιστικά. 

Αν θέλετε κι εσείς να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας άσκηση στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης και να αποκτήσετε τα πρώτα εφόδια για την καριέρα που ονειρεύεστε, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2541083370 ή στείλτε μας το βιογραφικό σας στο hr@enateam.gr.

Δημοφιλή

 • All Post
 • Business Story
 • Ποιοι είμαστε
  •   Back
  • Ευχές
  • ΈργαΝέες Θέσεις Εργασίας: Στελέχωση Δομής Επιχειρηματικότητας

3 Φεβρουαρίου 2022|

Νέες Θέσεις Εργασίας: Στελέχωση Δομής Επιχειρηματικότητας


Η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης αναζητά (2) άτομα για τη στελέχωση Δομής Επιχειρηματικότητας, με έδρα την Ξάνθη.

Project Manager Δομής Επιχειρηματικότητας| Κωδικός θέσης PM-0122

Περιγραφή θέσης:

 • Συντονισμός ενεργειών Δομής και τήρηση χρονοδιαγραμμάτων.
 • Εποπτεία για τη σωστή λειτουργία της Δομής και αντιμετώπιση θεμάτων που την αφορούν.
 • Τήρηση του εσωτερικού κανονισμού της Δομής.
 • Σχεδιασμός, οργάνωση και υλοποίηση των ενεργειών προβολής της Δομής.
 • Λεπτομερής προγραμματισμός του έργου και παρακολούθηση προόδου και επίτευξης στόχων.
 • Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού της Δομής.
 • Παροχή άμεσης επαγγελματικής βοήθειας/καθοδήγησης στους συμμετέχοντες στη Δομή και στις δράσεις της.
 • Διασύνδεση όλων των συμβαλλόμενων μελών της Δομής.
 • Διοργάνωση και συντονισμός ημερίδων, συνεδρίων και εκδηλώσεων.
 • Εκπροσώπηση της Δομής, όπου και όταν απαιτείται.

Προφίλ υποψηφίας/ου:

 • Απόφοιτος ΑΕΙ / ΤΕΙ.
 • Άριστη γνώση ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, στον γραπτό και προφορικό λόγο.
 • Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και εφαρμογών MS Office (Excel- Access-Word-PowerPoint).
 • Ικανότητα ανάπτυξης διαπροσωπικών επαφών.
 • Δεξιότητες επικοινωνίας και οργάνωσης.
 • Ομαδικό πνεύμα.
 • Δυνατότητα δημιουργίας και διατήρησης συνεργασιών σε ένα δυναμικό περιβάλλον.

Επιθυμητά προσόντα:

 • Επαγγελματική εμπειρία στη διοίκηση ομάδων εργασίας.
 • Γνώσεις και εμπειρία σχετικά με το οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων (Startups).

Παροχές:

 • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.
 • Άριστο περιβάλλον εργασίας.
 • Προοπτικές προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης.

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Παρακαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σημείωμά σας με τον κωδικό θέσης (PM-0122), μέχρι τις 7/2/2022.

Προσωπικό Υποστήριξης Δομής Επιχειρηματικότητας| Κωδικός θέσης SP-0122

Περιγραφή θέσης:

 • Συνεργασία με τον Project Manager με σκοπό την ορθή λειτουργία της Δομής.
 • Συνεργασία με τον Project Manager με σκοπό τη σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη των συμμετεχόντων.
 • Παροχή πληροφοριών στο κοινό και στους ενδιαφερόμενους με τις δράσεις της Δομής.
 • Γραμματειακή υποστήριξη (τηλέφωνα και e-mail).
 • Υποδοχή επισκεπτών.

Προφίλ υποψηφίας/ου:

 • Απόφοιτος ΑΕΙ / ΤΕΙ.
 • Άριστη γνώση ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, στο γραπτό και προφορικό λόγο.
 • Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και εφαρμογών MS Office (Excel- Access-Word-PowerPoint).
 • Επαγγελματική εμπειρία στη γραμματειακή υποστήριξη.
 • Δεξιότητες επικοινωνίας και οργάνωσης.

Παροχές:

 • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.
 • Άριστο περιβάλλον εργασίας.
 • Προοπτικές προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης.

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Παρακαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σημείωμά σας με τον κωδικό θέσης (SP-0122), μέχρι τις 7/2/2022.

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων, θα ακολουθήσει επικοινωνία με τους υποψήφιους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης για να οριστεί συνέντευξη.

Η διαχείριση των αιτήσεων γίνεται με απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Δημοφιλή

 • All Post
 • Business Story
 • Ποιοι είμαστε
  •   Back
  • Ευχές
  • ΈργαΑπόστολος Παπαδόπουλος Meat Company: Business Story #2

30 Ιανουαρίου 2022|

Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company: Business Story #2

 

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε τη νέα ιστορία της στήλης Business Stories.

Η στήλη Business Stories παρουσιάζει από «μέσα» τις ιστορίες επιτυχίας των ανθρώπων που εμπιστεύθηκαν και συνεργάστηκαν με την εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, αξιοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις χρηματοδοτικές δράσεις στις οποίες εντάχθηκαν και με τις ικανότητες, το ταλέντο και τη θέληση τους, κάνουν το επιχειρηματικό όραμά τους πραγματικότητα. 

Οι άνθρωποι της εταιρείας ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης θα στέκονται πάντα υποστηρικτές σε κάθε προσπάθεια υλοποίησης των αναπτυξιακών στόχων των πελατών της.

Η δεύτερη Business Story αφορά μια αμιγώς ελληνική και κάθετα ολοκληρωμένη παραγωγική και εμπορική επιχείρηση, που εξειδικεύεται στο κρέας, στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που συνδέονται με αυτό, ελάτε να γνωρίσουμε την εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company!


Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company μετράει σχεδόν 100 χρόνια συνεχούς επιχειρηματικής δραστηριότητας και τρεις γενιές εμπειρίας στην παραγωγή, επεξεργασία και εμπορία κρέατος και προϊόντων και υπηρεσιών που συνδέονται με αυτό.

Στο ιδιόκτητο Πάρκο Παραγωγής της, έκτασης 55.000 τμ., στο Λαμπρινό της Ξάνθης, λειτουργούν οι επιχειρησιακές μονάδες της εκτροφής, του σφαγείου, της επεξεργασίας κρέατος, της παραγωγής αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, της επεξεργασίας ζωικών παραπροϊόντων και υποπροϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και επεξεργασίας υποπροϊόντων rendering, ενώ το εταιρικό κρεοπωλείο συνεχίζει χωρίς διακοπή από το 1954 τη λειτουργία του στην Δημοτική Αγορά της Ξάνθης.

Οι κυριότερες κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που η εταιρεία  Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company διαθέτει στην αγορά είναι:

Κρέας

Η εταιρεία διαθέτει στην αγορά νωπό μοσχαρίσιο, βοδινό, χοιρινό, πρόβειο και αίγειο κρέας, προερχόμενο  από τα ζώα που εκτρέφονται στην φάρμα της και στις συνεργαζόμενες φάρμες τοπικών παραγωγών. Πρόσφατα έχει λανσάρει στην αγορά και το κρέας της ελληνικής βραχυκερατικής φυλής, ένα προϊόν-αποτέλεσμα της μακρόχρονης και στοχευμένης συνεργασίας της εταιρείας με επιλεγμένους κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής της Ξάνθης. Οι παραγωγοί είναι πιστοποιημένοι εκτροφείς της ελληνικής βραχυκερατικής φυλής, σύμφωνα με το μητρώο που διατηρεί το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων Δράμας.

Επιπλέον η εταιρεία διαθέτει στο δίκτυο των καταστημάτων τροφίμων λιανικής πώλησης και μια γκάμα συσκευασμένων και κατεψυγμένων κομματιών βοδινού και χοιρινού κρέατος για οικιακή κατανάλωση.    

Αλλαντικά & κρεατοσκευάσματα

Η εταιρεία παράγει μια μεγάλη γκάμα αλλαντικών, σε τρεις κατηγορίες: τοπικά και παραδοσιακά, καπνιστά και αλλαντικά για snacks, αλλαντικά για snacks, από βοδινό, χοιρινό και κρέας πουλερικών και επιλεγμένες συμπληρωματικές Α’ ύλες. Τα αλλαντικά παρασκευάζονται από αυτοτελή κομμάτια ή σύγκοπτο κρέας με ποικίλες μεθόδους επεξεργασίας: θερμική, κάπνιση, φυσική ξήρανση, φυσική ωρίμανση ή και συνδυασμό των παραπάνω, με βάση παραδοσιακές πατροπαράδοτες ή σύγχρονες και τοπικές ή κοσμοπολίτικες συνταγές.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην γκάμα των αλλαντικών περιλαμβάνονται και προϊόντα «καθαρής ετικέτας», προϊόντα χωρίς κανένα συντηρητικό και πρόσθετο.

Τα κρεατοσκευάσματα της εταιρείας από μοσχαρίσιο, βοδινό, χοιρινό, πρόβειο και κρέας πουλερικών και επιλεγμένες συμπληρωματικές Α’ ύλες διατίθενται νωπά ή κατεψυγμένα, έτοιμα για μαγείρεμα στο σπίτι και στην μαζική εστίαση.

Υπηρεσίες σφαγείου

Το σφαγείο της εταιρείας διαθέτει δύο γραμμές παραγωγής, μία αποκλειστικά για βοοειδή και μία για χοίρους και αιγοπρόβατα και οι σφαγές πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις ενδεδειγμένες πρακτικές, όπως αυτές ορίζονται από το ευρωπαϊκό πρότυπο.

Το σφαγείο εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός σημαντικού αριθμού συνεργαζόμενων τοπικών κτηνοτρόφων και τις ανάγκες της εταιρείας για νωπό κρέας, κρέας για αλλαντικά, κρεατοσκευάσματα και συσκευασμένα κατεψυγμένα προϊόντα.

Υπηρεσίες & Υποπροϊόντα Rendering

Η μονάδα επεξεργασίας υποπροϊόντων και παροχής υπηρεσιών Rendering της εταιρείας διαθέτει δύο γραμμές παραγωγής, μία για καύση και μία για αδρανοποίηση και εξυπηρετεί τις ανάγκες της εταιρείας και τις ανάγκες όλης της Θράκης, ως η μοναδική μονάδα του είδους σε όλη την περιοχή.

Διαθέτει δύο γραμμές παραγωγής, μία για καύση και μία για αδρανοποίηση των μη επεξεργάσιμων υποπροϊόντων του σφαγείου.

Συνδεδεμένη με τη μονάδα Rendering της εταιρείας είναι η πιλοτική εγκατάσταση επεξεργασίας υγρών υπολειμμάτων υψηλής περιεκτικότητας σε λίπη μέσω της οποίας παράγεται βιοαέριο με δυνατότητα μετατροπής του σε ηλεκτρική ενέργεια. Η εγκατάσταση σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και το έργο έχει βραβευθεί με το Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας Οικόπολις το 2017 και με Environmental Award το 2018.

Βραβεύσεις & Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company είναι πιστοποιημένη με ISO 22000 και εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας προϊόντων.

Το 2018, μετά τη σχετική πιστοποίηση από την Eurocert, η εταιρεία εντάχθηκε στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και επιλεγμένα προϊόντα της φέρουν το σήμα της.

Επιπλέον έχει αποσπάσει πλήθος βραβείων και διακρίσεων σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς με σημαντικότερες διακρίσεις τις βραβεύσεις  του θρακιώτικου καβουρμά το 2019 και του παστουρμά και της μπριζόλας χοιρινής καπνιστής στις αντίστοιχες ετήσιες διοργανώσεις των Great Taste Awards.

Η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company εδώ και μερικά χρόνια έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης, το οποίο και υλοποιεί αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πόρους των χρηματοδοτικών δράσεων στις οποίες έχει ενταχθεί με την υποστήριξη της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, για το λειτουργικό, διοικητικό και οργανωτικό εκσυγχρονισμό της, στοχεύοντας:

 • στη διάθεση στην αγορά επώνυμων, ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών
 • στην ανάπτυξη της αγοράς του ελληνικού κρέατος
 • στη διεύρυνση του δικτύου διανομής των προϊόντων της πέρα από τα όρια της Περιφέρειας ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
 • στη δημιουργία και διατήρηση υγιών σχέσεων συνεργασίας, ωφέλιμων για όλους, με τους εργαζόμενους, τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες και την ευρύτερη παραγωγική, επιχειρηματική, επιστημονική, εκπαιδευτική και τοπική κοινότητα.

Η συνεργασία της εταιρείας ena Σύμβουλοι Aνάπτυξης είναι μακρόχρονη με την εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company να έχει ενταχθεί σε χρηματοδοτικές δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 και 2014-2020, αλλά και του Αναπτυξιακού Νόμου.  

Τη συμβουλευτική καθοδήγηση της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company έχει αναλάβει η ομάδα των έμπειρων στελεχών της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, με επικεφαλής τον Νίκο Χαραλαμπογιάννη, Υπεύθυνο επενδυτικών σχεδίων Αναπτυξιακού Νόμου. Η συνεργασία μέχρι σήμερα είναι άριστη και είναι φανερό πως η εταιρεία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ακολουθεί πιστά τη συμβουλή του Νίκου πως «οι επενδυτές πρέπει να βλέπουν τα χρηματοδοτικά προγράμματα ως εργαλεία και όχι ως αυτοσκοπό ή προσδοκώμενο κέρδος γιατί διαφορετικά θα αποτύχουν στους στόχους που έχουν θέσει».


Περισσότερες πληροφορίες:

Info

Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company

Πάρκο Παραγωγής

Λαμπρινό Ξάνθης 67100, Τ. +30 2541 600500

Κρεοπωλείο | Butcher Store

Δημοτική Αγορά Ξάνθης, 67133 Ξάνθη

Τ. +30 25410 22080

info@meatcompany.gr

www.meatcompany.gr

Δημοφιλή

 • All Post
 • Business Story
 • Ποιοι είμαστε
  •   Back
  • Ευχές
  • ΈργαΧριστουγεννιάτικες ευχές!

23 Νοεμβρίου 2021|

Χριστουγεννιάτικες ευχές!

 

H enateam σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Αυτά τα Χριστούγεννα χαρίστε αγάπη και δείτε χαμόγελα να σχηματίζονται στα πρόσωπα των αγαπημένων σας.

H enateam γιορτάζει με τους δικούς της ανθρώπους και σας ενημέρωνει ότι τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου

Θα είμαστε ξανά μαζί σας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια όλων μας τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Δημοφιλή

H enateam συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Αποτελεσματική επικοινωνία ομάδας”

21 Νοεμβρίου 2021|

Η enateam συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Αποτελεσματική επικοινωνία ομάδας"

 

Όλοι μας επικοινωνούμε, όμως επικοινωνούμε αποτελεσματικά?

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης είχε την χαρά και την ευκαιρία να περάσει ένα άκρως δημιουργικό και εκπαιδευτικό δίωρο με τον Πρεσβευτή Θετικής Σκέψης & Ενέργειας Θεράπων Φάκα.  Ο θεμέλιος λίθος στην φιλοσοφία της ena είναι να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης όχι μόνο για τις επιχειρήσεις αλλά και για τους ίδιους τους ανθρώπους στην περιφέρεια ΑΜΘ.

Το ανθρώπινο δυναμικό της ena, συμμετείχε με βιωματικό και διαδραστικό τρόπο στις τεχνικές και τα μυστικά της αποτελεσματικότερης επικοινωνίας τόσο στην εσωτερική επικοινωνία της ομάδας όσο και των στελεχών της με τους εξωτερικούς συνεργάτες της επιχείρησης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αποτελεσματική Επικοινωνία Ομάδας» ενθουσίασε τα στελέχη της ena που περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη εκπαιδευτική επίσκεψη του Θεράποντα στις εγκαταστάσεις τις εταιρείας. Οι εμπειρίες που αποκομίστηκαν αποτελούν πολύτιμο εφόδιο για τους συμμετέχοντες τόσο για τις ενδοεταιρικές όσο και για τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Αν επιθυμείτε να εκπαιδευτείτε κι εσείς στη Θετική Σκέψη & Ενέργεια ακολουθήστε το Θεράπων Φάκα.

facebook: https://bit.ly/2RmN20z
youtube: https://bit.ly/2RnVSuP
Instagram : https://bit.ly/32oywLY

Δημοφιλή

Νέες θέσεις εργασίας: PHP Developer & Web Designer

10 Οκτωβρίου 2021|

Νέες θέσεις εργασίας: PHP Developer & Web Designer

Η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης με έδρα την Ξάνθη, έχοντας ως σκοπό την ενίσχυση της ομάδας της αναζητά προσωπικό για την κάλυψη των παρακάτω θέσεων:

PHP Developer (ΚΩΔ ΘΕΣΗΣ: DEV0821)

Περιγραφή Θέσης
 • Ανάπτυξη ολοκληρωμένων web εφαρμογών βασισμένων στις πλατφόρμες WordPress, Joomla ή Drupal 8/9
 Προφίλ Υποψηφίου
 • Τελειόφοιτος/η ή Απόφοιτος/η ΑΕΙ/ΤΕΙ κλάδου της Πληροφορικής ή Πολυτεχνείου.
 • Πολύ καλή γνώση ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.
 • Πολύ καλή γνώση PHP, HTML/CSS/JS και ΜySQL
 • Επιθυμητή εμπειρία σε κάποιες από τις τεχνολογίες:
  • GIT
  • AWS
  • Ubuntu server/LAMP stack
  • Docker
  • CI/CD
  • REST API
  • Angular/React
  • Symfony
  • Twig
  • Drupal 8/9 
  • Joomla
  • WordPress
 • Υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας.
 • Επιθυμία για εφαρμογή best practices στο σχεδιασμό και σύνταξη κώδικα λογισμικού με σκοπό την ανάπτυξη και υλοποίηση νέων ιδεών.
 • Ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες.
 • Ευελιξία στην υιοθέτηση νέων στόχων και μεθόδων με έμφαση στην τήρηση συγκεκριμένων αρχών λειτουργίας.
 • Σχετική προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί (προαιρετική).

Αποστολή βιογραφικών στο με το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό θέσης DEV0821 στο θέμα του email.

Παράδειγμα… Θέμα: Παπαδόπουλος Ιωάννης DEV0821

Web Designer (WD0821)

Περιγραφή Θέσης

Αναζητούμε ένα web designer με ταλέντο στον καλλιτεχνικό σχεδιασμό καλαίσθητων ιστοσελίδων και εξαιρετικές δεξιότητες στον σχεδιασμό περιβάλλοντος εργασίας χρήστη για τη:

 • δημιουργία εντυπωσιακών εμπειριών σε νέες ή ήδη υπάρχουσες ιστοσελίδες
 • μετατροπή των απαιτούμενων σε interaction flows και artifacts και σε όμορφα, διασισθητικά και λειτουργικά σχέδια
 • διεκπεραίωση όλων των σταδίων οπτικού σχεδιασμού, από την αρχική ιδέα έως την τελική παράδοση στο τεχνικό τμήμα
 • σύλληψη πρωτότυπων ιδεών ιδεών σχεδιασμού ιστοσελίδων που απλοποιούν τα εμπόδια και τα καθιστούν φιλικά προς τον χρήστη
Προφίλ Υποψηφίου
 • Γνώση HTML και Responsive Design
 • Γνώση πρακτικών UX/UI
 • Γνώση εφαρμογών Adobe Suite (Illustrator, Photoshop, Indesign, κλπ)
 • Εμπειρία σε Javascript, jQuery, CSS, JavaScript για γρήγορη δημιουργία πρωτοτύπων
 • Τελειόφοιτοι ή απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ με κατεύθυνση στην Πληροφορική - Web Design ή σε σχετικό αντικείμενο
 • Ικανότητα δημιουργικής και αποτελεσματικής επίλυσης προβλημάτων
 • Συνεχής ενημέρωση για τις τελευταίες διαδικτυακές τάσεις, τεχνικές και τεχνολογίες
 • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

Αποστολή βιογραφικών στο με το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό θέσης WD0821 στο θέμα του email.

Παράδειγμα… Θέμα: Παπαδόπουλος Ιωάννης WD0821

Παροχές
 • Πλήρης απασχόληση / ασφαλιστική κάλυψη
 • Άριστο περιβάλλον εργασίας
 • Προοπτικές εξέλιξης
 • Συνεχής εκπαίδευση και βελτίωση γνώσεων και ικανοτήτων

Μετά την συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων, θα ακολουθήσει επικοινωνία με τους υποψήφιους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης για να οριστεί συνέντευξη.

Αποστολή βιογραφικών έως Τρίτη, 31/08/2020.

Δημοφιλή

 • All Post
 • Business Story
 • Ποιοι είμαστε
  •   Back
  • Ευχές
  • ΈργαOlder PostsNewer Posts

BLOG TAB

 • Ποιοι είμαστε
 • Business Story
More »

End of Content.

ΔΗΜΟΦΙΛΉ

Μετάβαση στο περιεχόμενο